Altan Meşin - Kurucu

Başarı tesadüf değildir. İşinizin başında durup gereğini yapar konuklarınızı keyifle ağırlar ve sürekli gelişime açık olursanız başarı sizindir.

 

Kalitemiz

İnsan Sağlığı ve gıda kodeksi gerekliliklerinde uygun olarak TR-34-K-086518 Üretim izini ile üretim yapmaktadır. Üretimden sunuma kadar seçkin kaliteli imalat malzemeleri, hijyen ve kalite gereklilikleri ile üretim yaparak ürünlerimizi konuklarımıza ulaştırıyoruz.

 

Biz

Focaccia yaşamdan ve yaptığı işten keyif almayı seven insanların, içine mutluluk ve saf sevgi koyarak hayata geçirdiği bir iş modelidir.

Başarının en büyük temel taşı, yaptığınız işten keyif ve mutluluk duymanız, severek yapmanızdır. İşte bu yüzden, Focaccia başarının tesadüf olmadığı bir iş modelidir. Buğday da en çok Focaccia’ da işlenmekten ve konuklara ikram edikmekten mutludur. 2010 yılında “Focaccia fırından yeni çıktı ”dedik.

2015 yılında “fırıncılığı biz bulmadık ama, biz değiştirdik ve buğdayın EN mutlu hali Focaccia’dır” diyoruz. Hedefimiz, bu mutlu lezzeti bütün dünyayla paylaşmaktır. Markamız bu bilinç ve yol haritasıyla, yeni yeni lezzet noktaları açarak, konuklarına en seçkin ve her geçen gün artan yenilikçi ve gelişimci anlayışı ile hizmet etmekten onur duymaktadır.

Başarı ekip işidir oluşumumuzun tüm noktalarındaki takım arkadaşlarımıza ve Markamızın, marka bilincini taşıma konusundaki, hassasiyetlerimize riayet eden mevcut ve namzet yatırımcılarımıza da teşekkürlerimizi iletiriz.

 

Kalite ilke ve Kurallarımız

• 1. inci Kural Müşteri her zaman haklıdır.

• 2. Kural, Müşteri Yine Haklıdır.

• 3. Kural, Focaccia Müşteri tabirini sevmez ve kullanmaz, ilk iki madde de genel kullanım olduğu için konuk haklılığını bu şekilde beyan ettik.

• Konuklarımız Tabirini Benimser ve konuklarını mağazalarında ve kioks noktalarında bu anlayış ile keyifle ağırlar.

• Konukların istek ve beklentilerini önemser ve gereğini yapar.

• İmalat Ham Maddeleri Tedariği Konusunda, hijyen ve inançsal hassasiyetler ile ham madde alımına azami özen gösterir.

• Üretim, lojistik ve sunum noktasına kadar hijyen halkasına uyar.

•Sürekli değişen ve gelişen bir sinerji ile çalışır kendini tekrarlamaz yeniler.

• Baker, Cafe, Patisserie ve Restaurant Konseptinde en seçkin marka olmak bilincinde bir kalite politikası ve iş modeli ile hizmet eder.

• Tüm Ekibi işine maksimum özen ve sevgisini katarak çalışır.

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR